Ella’s house wasbaar maandverband normaal (per 2 stuks) stars cloud blue en beige


Waardering: 5 uit 5.

– 15 februari 2020

Superzacht en absorberen goed. Verschuiven soms een beetje als ik losse kleren aan heb (trainingsbroek voor op de bank), maar als ik bijvoorbeeld een spijkerbroek aan heb blijven ze vooralsnog zitten. Het belangrijkste punt voor mij is dat het zo goed voelt om geen plastic meer te hoeven gebruiken! Ben heel blij met deze vondst. Ik spoel ze meteen na dragen uit en laat ze dan in een teiltje koud water weken. Wel snel doen, anders is het moeilijk de opgedroogde vlekken te verwijderen (uiteraard). Dan gewoon bij mijn 30graden was en ze worden altijd helemaal schoon. Helemaal top!!!


Waardering: 5 uit 5.

Tara – 12 februari 2020

Ik ben in de overgang en heb geen maandverband meer nodig. Ik heb een verzameling wasbare inlegkruisjes (ziet er heel leuk uit!) en tevens heb ik ook maandverband in mijn collectie die ik als inlegkruisje gebruik. Ik gebruik deze maandverband vooral voor als ik ga wandelen want ze blijven goed op hun plaats. Ze zijn heel zacht en absorberen goed. Ik leg al mijn inlegkruisjes/maandverband in een teiltje met water en een beetje soda na gebruik en bij de volgende wasbeurt van 60 graden gaan ze mee in de was. Met al die leuke patronen en kleurtjes staat het ook nog leuk aan de waslijn. Ik heb al jaren géén inlegkruisjes gekocht! Geen plastic afval en makkelijk te wassen.👍