ImseVimse inlegkruisje (per stuk) Naturel


Waardering: 5 uit 5.

Eli – 7 februari 2020

Gebruik deze voor lichte incontinentie, voldoet uitstekend.Voel me hierdoor stuk zekerder terwijl ik met hulp werk aan bekkenbodemspieren ed.


Waardering: 5 uit 5.

Rita – 26 augustus 2017

Heb eerst een probeerset ontvangen. Super om een goede keus te kunnen maken!
De ImseVimse kwam voor mij als beste uit de bus.


Waardering: 5 uit 5.

Ronnie – 6 augustus 2017

Ik ben heel tevreden over deze inlegkruisjes die ik gebruik voor lichte incontinentie. Zelfs de geur is veel minder ‘scherp’ geworden na zo’n 2 weken met deze inlegkruisjes.


Waardering: 5 uit 5.

Trees Boom-Stierhout – 27 juli 2017

Ik heb zelf eerst de probeerset bestelt en ik vind de ImseVimse het beste, ook omdat je het kunt verstellen. De andere 2 de Lanaluna en de Ella House vind ik net iets te klein. Ik ga daarom nog meer inlegkruisjes van dit merk bestellen.


Waardering: 5 uit 5.

Jaez – 19 augustus 2015

Ik gebruik dit inlegkruisje ivm lichte incontinentie. Voldoet werkelijk uitstekend! Komt zeg maar overeen met tena lady 2 druppels. Natuurlijk ook prima als inlegkruisje/miniverband!Daar gebruik ik het ook voor. Zit goed, lekker breed, niet te kort, prima prijs!