ImseVimse wasbare tampons naturel


Waardering: 3 uit 5.

Archana – 15 februari 2020

Een redelijk alternatief voor tampons! Moet wel meer moeite doen dan bij de menstruatiecups omdat je ze mee moet nemen, ook al zijn ze nat, en intensief wassen. Daarnaast neemt het draadje veel meer vocht op, je kunt je voorstellen dat dit een probleem kan zijn als je naar de WC moet… Ik kan zelf geen cup gebruiken omdat ik daardoor in de problemen kom met mijn spiraaltje. Mooi dat er een alternatief is, dus.


Waardering: 2 uit 5.

Marion – 6 oktober 2019

Erg fijn, een wasbaar alternatief voor tampons! Wat mij betreft minder fijn: zelfs als je heel strak rolt, buigt de tampon bij het inbrengen. Dat maakt inbrengen wat lastiger. Als je op pad gaat, moet je ook een goed waterbestendig zakje hebben om de gebruikte tampons weer mee te nemen. Zie ook mijn review van de ‘si-belle menstruatiecup’.